Prezentare companie

Home » Prezentare companie

BANAT AGRI GROUP reunește un grup de firme cu profil agricol, înființate la începutul anilor 2000, care își desfășoară activitatea în două județe din vestul țării, Timiș și Caraș-Severin, având ca domenii de activitate producția vegetală, creșterea animalelor, depozitarea și comercializarea produselor agricole și prelucrarea acestora.

Domeniile principale în care activăm sunt: zootehnia, producția vegetală, producerea furajelor, producerea nutrețurilor combinate, depozitarea, condiționarea și prelucrarea producției vegetale, procesare sămânță, precum și asigurarea transportului pentru acestea.

Activitatea grupului de firme are ca scop asigurarea unei calități la standard european, dorind să aducem produsele noastre atât pe piața națională, cât și pe cea internațională împreună cu alți parteneri de afaceri. Întreaga activitate de producție și comercializare a cerealelor se desfășoară în sedii și spații proprii.

 

Principalele noastre culturi sunt grâul, rapița si floarea-soarelui (predominant cu continut high oleic). Pe lȃngă aceste culturi, grupul de producatori mai cultiva secară, orz, triticale, spelt şi soia.

 

Producția se depozitează în locațiile noastre din Berzovia și Grădinari, locații care, în prezent, au o capacitate totală de depozitare de 30.000 de tone. În viitor este prevăzută o extindere suplimentară. Ambele depozite au posibilitatea de a livra produsele prin intermediul transportului rutier sau al căilor ferate, parțial utilizând propria flotă de camioane. Cea mai mare parte a câmpurilor noastre este la numai o oră distanta de portul din Moldova Nouă, iar acesta este uneori folosit de noi pentru transporturi de cereale pe Dunăre, către țările vecine, chiar și spre Austria.

 

Efectivul nostru de vaci de lapte de înaltă performanță este formată din 550 de capete rasa Simmental, cu același număr de juninci pentru reproducere și pentru vânzarea către alți fermieri.

Efectivul de vaci de carne este format din vaci de rasă pur Limousine, cât și metis, de aproximativ 500 de capete.

21 / Iun
Campanie 2024-rapita HO
Livezile, jud Timis
Tel
Info & Comenzi
+40 256 406 175
Email
Adresa de email
office@banatagri.ro
Adresa
str. Augustin Pacha nr. 1
Timisoara, Timis
Copyright 2024 Banat Agri Group